Robotplæneklipper

Læs om robotplæneklipper

Komplet hus med overdækket garage til robot plæneklipper med solceller som kan producere strøm til at holde plæneklipperen kørende sæsonen igennem uden behov for yderligere tilkobling af strøm.

Det eneste der behøves er en robot plæneklipper. Kan bruges til alle modeller af robotplæneklippere.

Fordel ved solcelle huset er at man er fri for at grave kabel, som kan være meget bekosteligt med grave arbejde, genetablering af området, undergravning af vej eller gangsti og elektriker  for tilslutning af strøm.

Når først systemet er sat op passer det sig selv og det eneste man skal gøre at tjekke om robotten klipper græsset pænt nok

Vi forhandler Cub Cadet sortiment og vil gerne komme med et bud på både robot solcelle hus og en ny robot.

Vi har også almindelige håndskubbere og havetraktorer

Hvis I vi se eller prøve maskinerne eller se et Solcelle hus i funktion, skal I være velkommen til at besøge vores showroom hos Gjøl Autoværksted, Nørredigevej 2, 9440 Aabybro.

SERVICE udføres:

  • Nedlægning af perimeter tråd for robot plæneklipper. Har I behov for at få lavet installation for kanttråd til jeres robot plæneklipper har vi maskine der hurtigt og nemt kan nedfræse perimetertråden uden skade på græsplæne
  • Fejlfinding på perimetertråd/kanttråd – Fejler jeres perimeter tråd efter vinteren eksempelvis efter gnaverangreb eller overgravet kabel,  har vi udstyr til at fejlfinde på perimeter tråden, så er man fri for at kravle plænen rundt for at finde bruddet. Vi kommer og finder fejlen og udbedre den. Nemt og hurtigt.
  • Service på jeres robotplæneklipper.
  • Vinteropbevaring og klargøring af jeres robot plæneklipper
  • Salg af reservedele.

Se billeder her

Nedenfor kan du se billeder af vores produkter.

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.